Kayapınar Belediyesi'nden ibadethanelere hijyen desteği

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi, ibadethanelerin hijyenine büyük bir önem vererek, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde özel bir temizlik ekibi kurdu.

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi, temizlik ekibiyle ibadethanelerin hijyenine özen gösteriyor.

Kayapınar Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ibadethane temizlik ekibi ile her ay ortalama 60 cami, mescit ve diğer ibadethanelerde periyodik temizlik çalışmaları yürütüyor. Bu sayede, hem merkez hem de kırsal mahallelerdeki ibadethanelerin temizliği ve düzeni sağlanıyor.

Temizlik Ekibinin Faaliyetleri

Belediyeden yapılan açıklamada, "Oluşturulan ekibimiz, cami, mescit ve diğer ibadethanelerde belirlenen program dâhilinde temizlik yapmaktadır. Sorumluluk alanımızda 185 ibadethane bulunmakta. Periyodik temizliklerin yanı sıra, acil durumlarda da talep geldiğinde temizlik ekibimizi yönlendiriyoruz" denildi.

Bu çalışmalara ek olarak, Kayapınar Belediyesi'nin ibadethanelerdeki temizlik faaliyetleri, toplum sağlığına ve dini mekanların hijyenine katkı sağlarken, vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda gerçekleştirmelerine imkan tanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri