Güzellik merkezi sektörü Diyarbakır’da buluştu

Türkiye’nin çeşitli illerinde faaliyet yürüten güzellik merkezi sektör temsilcileri Diyarbakır’da bir araya geldi.

Sevda KAPLAN/YENİGÜN HABER - Türkiye’nin çeşitli illerinde faaliyet gösteren 500 dolayında güzellik merkezi yöneticisinin katılımıyla ‘Güzellik Workhopu’nun açılışı gerçekleşti. Diyarbakır Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapılan programda güzellik merkezi sektöründe yeni çıkan ürünler, Türkiye’de ilk kez Diyarbakır’da tanıtıldı.

Programda, Yenigün’e konuşan sektör temsilcilerinden Sultan Bekar, güzellik işlemlerinde kullanılan kimyasal ürünlerle ilgili uyarılarda bulundu. İşlemlerde kullanılan kimyasal ürünlerin kansere neden olabileceğinin uyarısında bulunan Bekar, “Yeni teknolojiyle ameliyatsız gençleştirme sistemlerini Türkiye’de gerçekleştiriyoruz. İğnesiz, acısız ve ameliyatsız tüm kırışıklıkları gideriyoruz. Bunu yaparken uzmanları ve vatandaşlarımızı da uyarıyoruz, kozmetik ürünleri, cilde temas eden ürünleri kesinlikle kontrol edin markasız ve sağlık bakanlığı onaylı olmayan ürünleri sakın kullanmayın diyoruz” dedi.

Son yıllarda gençlik ve güzellik konusunda uzman olmayan kişilerde artış yaşandığını söyleyen uzmanlar, Sağlık Bakanlığı'ndan onay almamış ilaçların kullanıldığını, bu nedenle vatandaşların bu kişilerden uzak durması gerektiğini programda dile uzmanlar tarafından dile getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri