Genel Sekreter Çiftçi’den müfettiş iddialarına yanıt

HEDEP ve HDP yöneticileri dün düzenledikleri basın toplantısında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde müfettiş görevlendirildiği iddialarını yanıtlayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, “Büyükşehir belediyesinde bahse konu müfettiş durumu söz konusu değil. Açıklama tamamen kurgulanmış bir açıklamadır” dedi.

Recep ÇALIŞKAN/YENİGÜN HABER - HDP’li belediye meclis üyeleri ile HEDEP Diyarbakır İl Başkanlığı yöneticileri Kayapınar ve Bağlar belediyelerindeki yolsuzluk iddialarına yönelik yaptıkları açıklama sırasında Büyükşehir Belediyesi’ne müfettiş görevlendirildiğini bildirdi. HDP ve HEDEPlilerin iddiaları ilişkin sosyal medya hesabında paylaşım yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, sert tepki gösterdi. İddiaların asılsız olduğunu söyleyen Çiftçi, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Yalanın bu kadarına da pes doğrusu. Büyükşehir belediyesinde bahse konu müfettiş durumu söz konusu değil. Açıklama tamamen kurgulanmış bir açıklamadır. Bizim önce Allah’a sonra milletimize vermeyeceğimiz hiçbir hesabımız yoktur. Her türlü teftişe de açığız. Pervazıca yalan söyleyenleri de önce Allaha sonra da milletimizin vicdanına havale ediyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri