Diyarbakırlı tiyatro oyuncusu meyve suyu satarak geçimini sağlıyor

İstanbul’da 12 yıl boyunca tiyatro oyunculuğu yaptıktan sonra işini kaybeden Murat Bayrak, döndüğü memleketi Diyarbakır’da meyve suyu satarak geçimini sağlıyor.

Sevda KAPLAN/YENİGÜN HABER - Yıllarca tiyatro oyunculuğunun yanı sıra bir çok film setinde yer alan Murat Bayrak, her geçen gün artan pahalılığı nedeniyle geçimini yapamayınca Diyarbakır’da meyve suyu satmaya başladı. Tiyatroda yer almak için imkan bulamadığı için meyve suyu satmak durumunda kaldığını aktaran Bayrak, “12 yıl boyunca tiyatro oyunculuğu yaptım. Bir süre önce işimden ayrılmak durumunda kaldım maalesef. Doğduğum şehre Diyarbakır’a dönmek zorunda kaldım. Ancak Diyarbakır’da da tiyatro oynamak için imkan bulamadım. Bir süre sonra geçim sıkıntısı çekmeye başladığımda meyve suyu sıkıp satmaya karar verdim. Kasalarla portakal ve nar alıp sokakta kurduğu tezgahta satış yapıyorum” dedi.

TEK İSTEĞİ TİYATROYA GERİ DÖNMEK

Şu an tek isteğinin çok sevdiği tiyatroya dönmek olduğunu ifade eden Bayrak, “Yıllarca tiyatro oyunculuğu yaptım. Birçok filim setlerinde çalıştım. Özellikle çocuk oyunlarında rol aldım. İşten atılınca işsiz kaldım. Mecburen Diyarbakır’a döndüm burada oyunculuk sektöründe iş bulamayınca meyve suyu sıkıp satmaya karar verdim. Hayat şartları beni buna zorladı. Şimdi bu şekilde geçimimi sağlıyorum. Yaşamımı idame ettirmeye çalışıyorum. Hayat pahalılığından dolayı evlenemiyorum. Günde 300 ila 400 lira civarı kazanıyorum. . Oyunculuğu çok seviyorum imkanım olsa yeniden sahnelere dönmek isterim” diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri