Diyarbakır’ın ilçesinde korkutan görüntü!

Silvan ilçesi Mescit Mahallesi’nde inşaat halindeki binanın zemin katında bulunan su deposunun üstünün açık olması tedirginlik yaratıyor. Özellikle çocukların ve evcil hayvanların bu alana düşme riski bulunduğunu ifade eden sakinler, yetkililerden alanın kapatılmasını istedi.

Süleyman ÖZDEMİR/YENİGÜN HABER – Diyarbakır’ın Silvan ilçesi Mescit Mahallesi'nde Cihan Sokak’ta inşaat halindeki bir binadaki çalışmalar, yanında tarihi yapı bulunduğu için durduruldu.

Uzun zamandan beri çalışmaların durduğu binanın alt katında su deposu olarak yapılan alanın da üstü açık bırakıldı.

ÇOCUKLAR VE EVCİL HAYVANLAR İÇİN SORUN

Sokak sakinleri, zemin kattaki su deposunun üstünün açık olmasından dolayı endişe içinde. Bu durumun güvenlik açısından risk oluşturduğunu belirten vatandaşlar, yetkililerden bir an önce çözüm bekliyor. Özellikle çocukların ve evcil hayvanların bu alana düşme riski bulunduğunu ifade eden sakinler, su deposunun kapatılmasının acil bir ihtiyaç olduğunu vurguluyorlar.

Silvan ilçesine bağlı Mescit Mahallesi'ndeki Cihan Sokak sakinleri, son günlerde mahallede, çocukların oyun alanı haline gelen binanın altın bulunan su deposunun endişe yaratıyor.

“BELEDİYE’DEN ÇÖZÜM BEKLİYORUZ”

Mahalle Muhtarı Şaban Paslı, “Mahallemizin Cihan Sokakta bulunan inşaat halindeki binanın altındaki su deposu üstü açık olduğu için tehlike arz etmektedir. Defalarca belediyeye başvuru yapmamıza rağmen her hangi bir önlem alınmadı. Su deposunun üstünün açık olması hepimizi tedirgin ediyor. Özellikle çocukların ve evcil hayvanların su deposuna düşme riski çok yüksek. Belediye yetkililerinden acilen çözüm bekliyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri