Diyarbakır'da Eş Başkanlardan parklarda farkındalık

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 5 Haziran’da başlattığı temizlik kampanyası, kent genelindeki parklarda büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, temizlik kampanyası kapsamında parklarda sosyal farkındalık yaratmaya devam ediyor. Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun’un öncülüğünde Park 75’te gerçekleştirilen etkinlik, yurttaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Eş Başkanlardan Çöp Poşeti Dağıtımı: "Amed’i Seviyoruz, Kirletmiyoruz"

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 5 Haziran’da başlattığı temizlik kampanyası, kentin dört bir yanındaki parklarda devam ediyor. "Parklarda halkımızı dinliyoruz, Amed’i seviyoruz, kirletmiyoruz" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun Park 75’te yurttaşlarla buluştu. Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, Genel Sekreter Emrullah Gördük, Genel Sekreter Yardımcıları Reşat Bakan ve Aziz Özdoğan ile daire başkanları ve meclis üyeleri de etkinliğe katıldı.

Eş Başkanlar, yurttaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi ve sosyal farkındalık yaratmak amacıyla çöp poşeti dağıttı. Temizlik kampanyası kapsamında yapılan bu etkinlik, parkta dinlenen gençlerden büyük ilgi gördü.

Yurttaş Taleplerine Çözüm Sözü

Park 75’i yaklaşık 3 saat boyunca dolaşan Eş Başkanlar, yurttaşların park temizliği, bisiklet yollarına araç park edilmesi, yetersiz ışıklandırma, eskiyen banklar ve oyun gruplarının yenilenmesi taleplerini dinledi. Bucak ve Hatun, bu talepler doğrultusunda çözüm üreteceklerini belirterek, yurttaşların isteklerini en kısa sürede karşılayacaklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri