Diyarbakır’da Eş Başkanlardan kırsal mahallelere özel ziyaretler

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Eş başkanlar, hizmet götürülmeyen alanlara öncelik verdiklerini belirterek, belediye ekiplerinin bu bölgelerdeki ihtiyaçları karşılamak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade ettiler.

Kırsal Mahallelere Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Eş Başkanlar Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, belediye meclis üyeleri ile birlikte Gözalan Köyü’nü ziyaret ederek, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında, kırsal mahallelerde yaşanan ulaşım sorunlarını çözmek için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol yapım çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi. Eş başkanlar, kırsal mahallelerdeki altyapı eksikliklerinin giderilmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri