Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nden sağlıkta çığır açan yenilik

Diyarbakır’da Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Servisi bünyesinde modern bir Yoğun Bakım Ünitesi açtı.

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Servisi bünyesinde yeni bir Yoğun Bakım Ünitesi açtı. 100 metrekarelik bir alan üzerine kurulan bu yeni ünite, 5 yatak kapasitesine sahip ve göğüs klinikleri ile aynı katta yer alıyor.

Sağlık Personelinden ve Hastalardan Takdir

Yeni açılan 2. basamak Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesi, mevsimsel faktörlerle artış gösterebilen solunum yolu hastalıklarına yönelik hizmet sunabilme kapasitesini artırıyor. Hastane yetkilileri ve sağlık personeli tarafından takdirle karşılanan ünite, hastaların daha hızlı ve etkili bir şekilde tedavi edilmesini sağlayacak.

Kesintisiz Sağlık Hizmeti ve İzleme İmkanları

Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi, mevcut Genel Yoğun Bakım biriminin yanı sıra Dahiliye, Kardiyoloji, Nöroloji ve Cerrahi bölümlerinin Yoğun Bakım Üniteleri ile 7 gün 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesi, ihtiyaç duyulan monitörizasyon ve solunum destek cihazları ile ilave hastalıkları ve klinik durumları takip edilemeyen hastalar için önemli bir tedavi seçeneği sunuyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri