Diyarbakır Bismil’de yürek yakan kaza: 8 yaşındaki Muhammed kurtarılamadı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 8 yaşındaki Muhammed Ramadan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde seyir halindeki bir otomobilin çarptığı 8 yaşındaki Muhammed Ramadan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.

Kaza, Bismil ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolun karşısına geçmeye çalışan 8 yaşındaki Muhammed Ramadan’a, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan küçük çocuk için çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Muhammed Ramadan, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Küçük çocuğun acı haberi ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Polis ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri