Diyarbakır Barosu, Narin için komisyon kurdu

Diyarbakır Barosu, Narin’in abisi Baran Güran’ın vekaletiyle davaya müdahil olmasının ardından, davanın takibi için komisyon kurdu.

Seher AKGÜN/YENİGÜN HABER – Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran, aramaların 19’uncu gününde Eğertutmaz Deresi’nde çuval içinde üzeri taşla ve çalılıklarla örtülü olarak ölü bulundu. Diyarbakır Barosu, Narin’in abisi Baran Güran’ın vekaletiyle davaya müdahil olmasının ardından, davanın takibi için komisyon kurdu.

Çocuk Hakları Merkezi, Kadın Hakları Merkezi ve uzman avukatların yer aldığı komisyonda ilk etapta 10 üye bulunması öngörülüyor. Diyarbakır Barosu; Yarın yapılacak Baro Yönetim Kurulu toplantısında, takip komisyonunun çalışma usul ve esasları hakkında yol haritası belirleyecek.

Komisyona hakkında bilgi veren Diyarbakır Barosu Çocuk Hakları Merkezi Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Mehmet Işık, “Narin Güran olayında ilk günden beri dosyayı büyük bir titizlikle takip eden baromuz, komisyonla soruşturma sürecini daha yakından ve etkin bir şekilde takip edecek” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri