Diyarbakırlı usta Amedspor aşkıyla fırınını süsledi

Diyarbakırlı fırın ustası Fırat Andal, Amedspor sevgisini fırınında sergilediği yaratıcı projeyle gösteriyor.

Diyarbakırlı fırın ustası Fırat Andan, 1. Lig'de mücadele eden Amedspor'a olan sevgisini fırınında gösterdiği ilginç bir çalışmayla ortaya koydu. Andal, işletmeciliğini ve ustalığını yaptığı fırının duvarına Amedspor logosunu ve amblemini işleyerek, etrafını Yeşil-Kırmızı renklere boyadı. Ortasını da Diyarbakır'ı anımsatacak şekilde şekillendiren ustanın çalışması büyük ilgi gördü.

Futbola ve Amedspor'a gönül vermiş

Uzun yıllar lisanslı futbol oynadığını belirten Fırat Andan, bölgenin futboldaki gururu olarak gördüğü Amedspor'a olan sevgisini şu sözlerle dile getirdi: "Amedspor hepinizin gururudur. İnanıyorum ki 1. Lig'de de şampiyon olarak Süper Lig'e yükseleceğiz. Futbolu, Diyarbakır'ı ve Amedspor'u çok seviyorum. Bu yüzden bu güzel çalışmayı yaptım. Umarım herkes bu konuda duyarlılık gösterir."

Amedspor'un başarısına inancı tam

Fırat Andan, Amedspor'un başarılarına olan inancını vurgulayarak, "Amedspor'un başarısı sadece bizim değil, tüm Diyarbakır'ın gururu olacaktır. Takımımızın Süper Lig'e çıkacağına yürekten inanıyorum" dedi. Andal'ın bu anlamlı çalışması, hem futbol hem de Amedspor tutkusunu yansıtarak, diğer taraftarlara da örnek oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri