AK Parti Diyarbakır milletvekiline tepki yağdı

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Diyarbakır'ın tescilli yemeklerini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) sunması sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Mesut ASLAN/YENİGÜN HABER - TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi Görüşmeleri sürerken, milletvekilleri bir yandan kendi bölgelerinde yemekleri tanıtmak için adeta yarış haline girdi. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu, bugün milletvekillerine, meclis çalışanlarına ve misafirlere tescilli ciğer kebabı, meftune, kadayıf ile meyan şerbeti ikramında bulundu.

Diyarbakır'ın bünyesinde Türkiye'nin en güzel yemeklerini barındırdığını aktaran Ataman, "Bugün milletvekili arkadaşlarımıza, meclis çalışanlarına ve misafirlerimize Diyarbakır'ın güzel yemeklerini tattırdık. Bu yemeklerimizin çoğu da tescillidir. Tüm vekil arkadaşlarımızı ve vatandaşlarımızı da bu güzel yemekleri yerinde yemeye, Diyarbakır'a davet ediyorum." dedi.

Kepolu’nun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları ‘Afiyet olsun sayın vekiller’ diyerek, tepkilerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri