Adli Tıp uzmanından Narin'in cesedi ile ilgili dikkat çeken tespit

Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Nevzat Alkan, Narin’in bulunan cansız bedeni ile ilgili şu ana kadar açıklanmayan yeni detay ve bulgulara dikkat çekti.

Seher AKGÜN/YENİGÜN HABER – Diyarbakır'da kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 8 Eylül günü köye yakın Eğertutmaz deresinde bulundu.

Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos günü kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında anne ve kardeşinin de aralarında olduğu 11 kişi tutuklandı.

Cinayet ile ilgili soruşturma sürerken, cesedi evinde çuvala koyup dere yatağına götürdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin’in cesedini Eğertutmaz Deresinde çalılık alanda torba içinde üzerine kayalar yerleştirerek yerleştirdiğini itiraf etmişti.

Diyarbakır’da ön otopsisi yapılan cesetten alınan örnekler, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, detaylı raporun önümüzdeki günlerde tamamlanması beklenirken, Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Nevzat Alkan bulunan ceset ile ilgili yeni bilgiler paylaştı.

CESEDİN BİR KISMI YÜZEYDE KALMIŞ

ATV’de yayına katılan Prof. Dr. Nevzat Alkan, Narin komple suyun altında olmadığını belirterek, vücudunun bir kısmının böceklendiğine dikkat çekti.

Prof. Dr. Alkan, “Narin komple suyun altında olsa böcek beklenmezdi. Ceset böcekleri Çünkü suyun altında öyle bir böcek gelişmesi mümkün değil. Demek ki cesedin bir kısmı yüzeyde kalmış ve o kısmı çürümüş” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri