Tecavüz faili üvey baba tutuklandı

Birlikte yaşadığı kadının 3 kızına tecavüz ettiği televizyon programında ortaya çıkan Selahattin Yalnız tutuklandı.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, birlikte yaşadığı kadının 2’si engelli olmak üzere, 3 kızına tecavüz eden Selahattin Yalnız tutuklandı.

Selahattin Yalnız, 29 Mayıs’ta bir televizyon programına katılarak birlikte yaşadığı F.E.’nin kızları F.T.B. (24) ve B.D.’nin (18) kayıp olduğunu belirtti. “Üvey kızlarını” aramak için programa çıktığını belirten Yalnız’ın tecavüz faili olduğu ortaya çıktı. Kayıp oldukları belirtilen 2 genç kadın, televizyon programına katılarak 14 yaşından bu yana anneleri ile birlikte yaşayan Yalnız’ın tecavüzüne uğradıklarını belirtti.

Kadınların programda anlattıkları üzerine polis, Selahattin Yalnız'ı evinde gözaltına aldı. Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Yalnız, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Fail, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HALK LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Olayın duyulması üzerine gün içinde çok sayıda vatandaş Ortaca Emniyet Müdürlüğü önüne akın etti. Olası olayların önlenmesi için Ortaca’ya, çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar sloganlarla yaşanan olaya tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri