Amedspor’lu taraftarlara deplasman müjdesi

Amedspor’lu taraftarlara deplasman müjdesi
Sahasında Uşakspor’u mağlup eden Amedspor’da Manisaspor maçı hazırlıkları bitti. Pazar günü oynanacak karşılaşmada 3 puanı hedeflediklerini belirten...

Sahasında Uşakspor’u mağlup eden Amedspor’da Manisaspor maçı hazırlıkları bitti. Pazar günü oynanacak karşılaşmada 3 puanı hedeflediklerini belirten Amedspor Teknik Dirtektörü Mehmet Budakın, “Manisaspor ve Sakaryaspor maçlarında galibiyet alıp Play-Off’a yaklaşmak istiyoruz” dedi. Kulüpten yapılan açıklamada ise Amedspor’a 3 yılı aşkın süredir uygulanan taraftar yasağının kaldırıldığı duyuruldu

Rıdvan KÖSEN

DİYARBAKIR YENİGÜN - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)2. Lig  Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor Ligin 23. haftasında konuk olacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşma pazar günü saat 13.30’da Manisa 19 Mayıs stadında oynanacak. Önceki hafta sahasında Uşakspor’u 2-1 skor ile mağlup eden Amedspor Manisaspor karşılaşmasında parolayı galibiyet olarak belirlediklerini belirtti. Öte yandan Amedspor’a son 3 yıldan çıktığı 64 deplasman maçlarındaki taraftar yasağı kaldırıldı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada uygulanan yasağın bu hafta itibariyle kaldırıldığı duyuruldu.

“Hedefimiz karşılaşmadan 3 puan almak”

Manisaspor karşılaşmasından alacakları 3 puanla sonraki maçlarda daha çok mücadele edip Play-Off’a yaklaşmak istediklerini ifade edenYeşil Kırmızı Beyazlı takımın Teknik Dirtektörü Mehmet Budakın, “ Uşakspor maçı itibariyle kendimize 3 maç  hedef koyduk. Uşakspor, Manisaspor ve Sakaryaspor maçlarından 9 puan almayı hedefliyoruz. Ilk maçımız olan Uşakspor maçını eksiğimiz olmasına rağmen aldık” dedi.

“Play-Off’a yaklaşmak istiyoruz”

Genç sporculara şans tanımalarından pişman olmadıklarını belirten Budakın, “Genç bir kadromuz var. Uşak maçında Amatör Bal Ligi’nden aldığımız Bünyamin’e ilk 11’de yer verdik güvendik o da güvenimizi boşa çıkarmadı. Manisaspor ve Sakaryaspor maçında da bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Bu maçlarda galibiyet alıp sonraki Niğde ve Gümüşhane maçlarında alabileceğimiz maksimum puanlarla Play-Off’a yaklaşmak istiyoruz.  Sakatlığı devam eden Ercan’ın yanı sıra Yiğit ve Burak da sakatlıklarından dolayı Manisaspor  maçında forma giyemeyecek” ifadelerini kullandı.

“64 deplasman yasağının ardından ilk kez”

Taraftar yasağı ile ilgili kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ise şu şekilde; “Taraftarımız, 3 yıla uzanan 64 deplasman yasağının ardından ilk kez bir deplasmanda maçında takımımızı destekleyebilecek. Yaptığı girişimlerle deplasman yasağının kalkmasını sağlayan Manisaspor Başkanı Sayın Bülent Baygeldi'ye teşekkür ederiz.”  Deplasman maçları için uygulanan taraftar yasağının kalkması ile birlikte Pazar günü saat 13.30’da, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Manisaspor karşılaşmasını Amedsporlu taraftarlar da izleyebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.