VİDEO HABER - Alkışlar sağlık emekçilerine!

VİDEO HABER - Alkışlar sağlık emekçilerine!
https://youtu.be/rZ3QGoidMQM Koronavirüs salgını yayılmaya devam ederken, sağlık emekçilerine destek olmak amacıyla Diyarbakır’ında aralarında bulunduğü...

Koronavirüs salgını yayılmaya devam ederken, sağlık emekçilerine destek olmak amacıyla Diyarbakır’ında aralarında bulunduğü Türkiye'nin pek çok noktasında bir dakikalık alkış eylemi gerçekleştirildi

DİYARBAKIR YENİGÜN - Tüm dünyada etkili olan Koronavirüs (Covid-19) salgını yayılmaya devam ederken, bu süreçte en fazla emek harcayan ve hastalığı önlemeye çalışan sağlık emekçileri için dünya genelinde bir dakikalık alkış eylemi gerçekleştirildi.

İtalya, İspanya, Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın birçok ülkesinde sağlık emekçileri için başlatılan bir dakika alkış kampanyası Türkiye’de de gerçekleştirildi.

Sosyal medya üzerinden #SağlıkEmekçileriİçin1Dakika hashtag’iyle yapılan çağrıda,saat 21.00’da sağlık çalışanlarına moral ve destek olmak için alkış eylemine katılım çağrısı yapıldı.

Yapılan çağrı ardından Diyarbakır'ında aralarında bulunduğu  pekçok ilde evlerinin balkon ve camlarına çıkan vatandaşlar, sağlık emekçilerini alkışlayarak destek verdi. Kimi vatandaşlar da sosyal medya hesaplarından o anları kaydederek destek mesajı paylaştı. (Haber Merkezi )

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.