VİDEO HABER - Eşinden sonra akrabasını bıçaklanma anı kamerada

VİDEO HABER - Eşinden sonra akrabasını bıçaklanma anı kamerada
https://www.youtube.com/watch?v=U2730dVAL3o DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır'da, Samet Y. (40), ayrı yaşadığı eşi Sevda Y.'yi (35) barışmak için buluştuğu...

DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır'da, Samet Y. (40), ayrı yaşadığı eşi Sevda Y.'yi (35) barışmak için buluştuğu sırada 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra yanına çağırdığı akrabası olduğu öğrenilen T.K.'yı da bıçaklama anı kameraya yansıdı.  Olay, önceki gün akşam saatlerinde merkez Sur ilçesindeki Hz. Süleyman Camisi önünde meydana geldi. İddiaya göre, eşiyle yaklaşık 1 aydır ayrı yaşayan Samet Y., akrabalarını arayarak eşi Sevda Y. ile konuşmak istediğini bildirdi. Görüşmeyi kabul eden Sevda Y., konuşmak için eşinin yanına gitti. Bir araya gelen çift arasında henüz bilinmeyen tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Samet Y., üzerindeki bıçakla eşi Sevda Y.'yi 8 yerinden bıçakladı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık görevlileri sevk edilerek tedavi altına alındı.

Görüştüğü akrabasını da bıçakladı

Samet Y., olayın ardından akrabası T.K'yı telefonla arayarak yanına gelmesini istedi. Bir süre sonra ikili Dağkapı Meydanı'nda bir araya geldi. Daha sonra Samet Y., ve T.K., İskenderpasa Mahallesi'ndeki Anzele sokağına girdi. Burada beraber yürüyen ikili sokaktaki bir lokantanın önüne geldi. Samet Y., burada ciğer tezgahının başına geçtikten kısa süre sonra tezgah üzerinden aldığı bıçağı akrabası T.K.'nın karnına saplayıp, daha sonra kaçmaya çalışırken sırtına vurdu. Vücuduna aldığı bıçak darbelerinin ardından T.K., olay yerinden kaçarken, Samet Y.'nin kovalamaya başladı. O anlar ise çevredeki güvenlik kamerasına kaydedildi. Öte yandan bıçaklı saldırıda yaralanan Sevda Y. ile T.K.'nın hastanedeki tedavileri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.