Video Haber: 5 kilogram esrar ele geçirildi

Video Haber: 5 kilogram esrar ele geçirildi
Diyarbakır’da pekmez bidonu ve tütün çuvalına zulalanmış 4 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirildi. https://www.youtube.com/watch?v=hcjwO1zInsM   Diyarbakır’ın...

Diyarbakır’da pekmez bidonu ve tütün çuvalına zulalanmış 4 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde yapılan yol kontrol uygulamasında, pekmez bidonu ve tütün çuvalına zulalanmış 4 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından Sur ilçesi Mermer Jandarma Karakol Komutanlığı önünde Yol Kontrol ve Arama faaliyeti gerçekleştirildiği belirtilerek şu bilgilere yer verildi,

“İcra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında, yolcu minibüsü içerisinde şüpheli hareketler sergileyen bir şahsın üstünde ve eşyasında arama kararına istinaden yapılan aramada; minibüsün bagajında şahsa ait pekmez bidonu içerisine gizlenmiş, 3 ayrı paket halinde ve satışa hazır 2,5 kilogram esrar maddesi ele geçirilmiştir.”

Açıklamanın devamında, “Ayrıca aynı gün başka bir yolcu minibüsü içerisinde şüpheli tavırlar sergileyen bir şahsın üstünde ve eşyasında yapılan aramada; minibüsün bagajında şahsa ait tütün çuvalı içerisine gizlenmiş 4 ayrı paket halinde satışa hazır 2,3 kilogram esrar maddesi olmak üzere toplam 4 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirildi.” ifadelerine yer verildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddesinin muhafaza altına alındığı, şüpheliler hakkında adli işlemlere başlanıldığı belirtildi. (İLKHA-Foto: Arşiv)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.