Güzeloğlu ve Beyoğlu’ndan İdlib gazisine ziyaret

Güzeloğlu ve Beyoğlu’ndan İdlib gazisine ziyaret
Diyarbakır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu ile Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Suriye’nin İdlib bölgesine düzenlenen...

Diyarbakır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu ile Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Suriye’nin İdlib bölgesine düzenlenen hava saldırısında yaralanan astsubay çavuş Muhammed Dal’ı, Bismil ilçesindeki evinde ziyaret etti

DİYARBAKIR YENİGÜN  - Suriye’nin İdlib Bölgesinde rejim güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısında 34 asker şehit olmuş 32 asker de yaralanmıştı. Yaralı askerlerden astsubay çavuş Muhammed Dal, hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu olarak baba evinin yolunu tuttu.

Şehitler için dualar okundu

Diyarbakır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bismil’deki baba evinde istirahatte olan Dal’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Vali Güzeloğlu, Dal ve ailesi ile bir süre görüşüp durumu hakkında bilgi aldı. Vali Güzeloğlu ve beraberindekiler daha sonra şehitler için dua okudu.

Beyoğlu: Milletimizin başı sağ olsun

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu ise hain saldırı nedeniyle hafta sonu programlarını iptal etti.  Belediyenin gerçekleştirmeyi planladığı sosyal etkinlikler ve programları da üç gün süreyle erteleyen Beyoğlu, Muhammed Dal ile görüştü.

Gazi ile yakında ilgilenen Beyoğlu,”Sizlerin kutlu ve kahramanca mücadelesi sayesinde ülkemiz ayakta kalıyor “ dedi. Barışı tesis etmek üzere Suriye'de bulunan Mehmetçiğe yapılan saldırının kendilerini derinden sarstığını belirten Başkan Beyoğlu,"İdlib’te rejim tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; yakınları ve sevenlerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Vatan size minnettardır” diye konuştu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.