TÜVTÜRK'ten dolandırıcılık uyarısı!

TÜVTÜRK'ten dolandırıcılık uyarısı!
TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları, yanıltıcı internet siteleri ve çağrı merkezleri aracılıyla yapılan dolandırıcılığa karşı uyardı   DİYARBAKIR...

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları, yanıltıcı internet siteleri ve çağrı merkezleri aracılıyla yapılan dolandırıcılığa karşı uyardı

DİYARBAKIR YENİGÜN - Dolandırıcıların kurmuş olduğu yanıltıcı inernet sitesi ve çağrı merkezlerine karşı uyarılarda bulunan TÜVTÜRK, ücretsiz olarak sunulan randevu işmlemleri için para talep edildiğini gözlemlediklerini bu kişilere itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.   Açıklamada, “Son günlerde kamuoyundan takip ettiğimiz üzere, farklı kişi ve kurumların, kurdukları yanıltıcı internet siteleri ve çağrı merkezleri aracılıyla ücretsiz olarak sunulan randevu hizmeti için ücret talep ettiğini gözlemlemekteyiz. Araç muayene hizmeti randevuları, www.tuvturk.com.tr internet sitemizden, 0 850 222 88 88 numaralı çağrı merkezimizden ve e-devlet üzerinden tüm araç sahiplerine ücretsiz olarak verilmektedir” denildi.

Araç sahipleri dikkat!

www.tuvturk.com.tr dışında hiçbir internet sitesi ve çağrı merkezi ile bağlantılarının olmadığı vurgulanan açıklamada, araç sahipleri uyarılarak, randevularını internet sitesi ve çağrı merkezinden ücretsiz alabilecekleri hatırlatıldı. Kurumun isminin kullanan kişiler hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“TÜVTÜRK, Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın denetiminde ülkemizde periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluştur. Kurumumuzun ismini kullanarak vatandaşlarımızın mağdur olmasına ve yanlış yönlendirilmesine sebep olan kişi ve kuruluşlara karşı yürüttüğü yasal mücadelesine devam edecektir.” (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.