Ak Parti'den Yeniden Refah'a koalisyon ziyareti

Ak Parti'den Yeniden Refah'a koalisyon ziyareti
Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Binali Yıldırım'ın ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediler....

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Binali Yıldırım'ın ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediler. Yetkili kurullarımızla değerlendireceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret etti.

Yıldırım ve Yavuz, Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı, Cumhur İttifakı'na katılmaya davet etti.

AA'nın haberine göre basına kapalı görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Binali Yıldırım,  partiler arası görüşme trafiğinin yoğunlaşmaya başladığını belirterek, Yeniden Refah Partisi'ni ziyaretlerinde seçimlere yönelik görüş alışverişinde bulunduklarını bildirdi.

Daha sonra konuşan  Erbakan ise görüşmede seçimlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Kendileri Sayın Cumhurbaşkanı'nın selamlarını bizlere ilettiler ve önümüzde yapılacak olan bu seçimlerde, 14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini ifade ettiler. Bizler de yetkili kurullarımızda bu teklifi, bu daveti değerlendireceğiz, istişare edeceğiz. Kendilerine de en kısa zamanda cevap vereceğiz. İnşallah, ülkemiz için, milletimiz için hayırlı adımlar atmak nasip olur, hayırlı sonuçlara vesile olur. Tekrardan bu nazik ziyaretlerinden dolayı, bu tekliflerinden, davetlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum." (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.