Muhtarlık kavgası: 29 yaralı

Muhtarlık kavgası: 29 yaralı
Mardin'de daha önce aralarında muhtarlık seçimi nedeniyle husumet bulunduğu belirtilen akrabalar arasında çıkan taşlı sopalı ve bıçaklı kavgada 29...

Mardin'de daha önce aralarında muhtarlık seçimi nedeniyle husumet bulunduğu belirtilen akrabalar arasında çıkan taşlı sopalı ve bıçaklı kavgada 29 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Mardin'in Artuklu ilçesinde bağlı Çatak Mahallesinde (Xerabderbe köyü) aralarında daha önceden muhtarlık seçimi nedeniyle husumet olduğu belirtilen akrabalar arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 29 kişi yaralandı.

Olay saat 22.00 sıralarında Artuklu ilçesine bağlı Çatak Mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, daha önce muhtarlık seçimi için aralarında husumet bulunan ve akraba olan aileler arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada her iki gruptan toplam 29 kişi aldıkları darbelerle yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılardan 15'i Mardin Devlet Hastanesine, 14'ü de Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, jandarma köyde yoğun güvenlik önlemleri aldı. (Mehmet Aslan-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.