İskenderoğlu, yeniden başkan seçildi

İskenderoğlu, yeniden başkan seçildi
DİYARBAKIR  - Yenişehir Ziraat odası seçimli Olağan Genel Kurul’unda mevcut başkan Süleyman İskenderoğlu yeniden başkanlığa seçildi. Diyarbakır’ın...

DİYARBAKIR  - Yenişehir Ziraat odası seçimli Olağan Genel Kurul’unda mevcut başkan Süleyman İskenderoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçe Ziraat Odası Genel Kurulu gerçekleştirildi.  Üyelerin katılımıyla gerçekleşen kongrede, mevcut başkan Süleyman İskenderoğlu, yeniden başkanlığa seçildi.

Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda yapılan ve tek liste halinde gidilen seçimde Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Süleyman İskenderoğlu, Ali Eraslan, Necati Ulu, Necat Özbayhan, Şeyhmus Ay, Kemal Şükrüoğlu ve Fesih Akkoç.

Meclis Başkanlığına Mehmet Ali Aktaş, Meclis Başkan Yardımcılığına Abdulhalim Kaymak,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Ali Eraslan Muhasip Üyeliğe Necat Ulu getirildi.

Genel Kurulu sonrası konuşan İskenderoğlu, bizleri tekrardan seçme teveccühünde bulunan çiftçi üretici ve delegelerimiz başta olmak üzere 41 köy ve mahalle muhtarımıza meclis ve yönetim kurulu adına teşekkür ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Çiftçi ve üreticilerimize hizmete etmeye devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Şemsi Bayraktar öncülüğünde ve rehberliğinde çiftçi ve üreticilerimizin sorunları sıkıntılarını dile hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.