Sosyal konutta ilk temel ne zaman atılacak?

Sosyal konutta ilk temel ne zaman atılacak?
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk temelleri Allah’ın izniyle ekim ayı itibarıyla atıyoruz" dedi. Sosyal konut projesiyle...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk temelleri Allah’ın izniyle ekim ayı itibarıyla atıyoruz" dedi.

Sosyal konut projesiyle ilişkin olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Kılıçdaroğlu, İşiniz zor! Ne Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini açıktan destekleyebiliyorsunuz, ne topyekûn reddediyorsunuz.

Siz isteseniz de istemeseniz de; bu konutları YA-PA-CA-ĞIZ! İlk temelleri Allah’ın izniyle ekim ayı itibarıyla atıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan bu konutların anahtarlarını vatandaşlarımıza armağan edecek.

Milletimize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun."

Başvuru sayısı 3,5 milyona yaklaştı

Öte yandan Bakan Kurum, TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi'ne başvuru sayısının 3,5 milyona yaklaştığını belirtti. Sosyal konut projesi için başvurular devam ediyor. Başvurular 31 Ekim 2022 tarihine kadar yapılabilecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Milletimizin İlk Evim İlk İş Yerim projemize inancı tam. Projemize başvuranların sayısı 3,5 milyona yaklaştı. Saat 09.00 itibarıyla başvuru sayısı tam olarak 3 milyon 466 bin 250. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da bu güveni boşa çıkarmayacağız." açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.