SADAT krizi sonrası Kılıçdaroğlu-Gülseven görüşmesi: İş kazası

SADAT krizi sonrası Kılıçdaroğlu-Gülseven görüşmesi: İş kazası
CHP lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı yayında SADAT reklamı yayınlanmasının ardından TV100'ün sahibi Gülseven'le görüştü, iddiaya göre olayın...

CHP lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı yayında SADAT reklamı yayınlanmasının ardından TV100'ün sahibi Gülseven'le görüştü, iddiaya göre olayın bir 'yayıncılık kazası' olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, TV 100'de Uğur Dündar’ın konuk olduğu programın bant yayını sırasında, SADAT reklamının yayınlanmasının ardından başlayan tartışma devam ediyor.

Tepki gösteren Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz!” ifadelerini kullanmıştı.

Tepkilerin ardından, TV100 Yönetim Kurulu Başkanı Diyarbakırlı iş insanı Necat Gülseven Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

YAYINCILIK KAZASI

TV100.com'un haberine göre Kılıçdaroğlu-Gülseven görüşmesi 1 saat 15 dakika sürdü. "Yaşananların bir yayıncılık kazası olduğunu" vurgulayan Kılıçdaroğlu, olayın ardından işten çıkarılan üç çalışanın işe geri alınmasını istedi.

‘İŞTEN ÇIKARILANLARI GERİ ALIN’

Kılıçdaroğlu "O üç arkadaşımızın böyle bir hatadan dolayı işsiz kalmasına benim yüreğim elvermez. Sizi de zora sokmayacaksa lütfen arkadaşlarımızı işe geri alın. Onlarla konuşun, benim selamlarımı da iletin. Lütfen böyle bir şeyden dolayı kimse işsiz kalmasın" dedi.

Görüşmede Gülseven, tv100’ün tüm gruplara eşit mesafede olduğunu belirtti. CHP lideri Kılıçdaroğlu da "Yaşanan son durum bir talihsizliktir. Bunlara da hiç takılmayın" ifadelerini kullandı.

ÇAKICI İLE FOTOĞRAF

Yaşananların ardından Diyarbakırlı iş insanı TV100’ün patronu Necat Gülseven’in, ülkücü mafya lideri Alattin Çakıcı’yla yemekte olduğu bir fotoğraf servis edilmiş, fotoğrafa düşülen notta, masada bulunan isimlerin Çakıcı’nın “dostu” olduğunun belirtilmişti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.