Mızraklı çalışma alanlarını inceledi

Mızraklı çalışma alanlarını inceledi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı, İtfaiye, Zabıta ve Makine Müdürlüğü’nde personellerle bir araya gelip çalışma...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı, İtfaiye, Zabıta ve Makine Müdürlüğü’nde personellerle bir araya gelip çalışma alanlarını inceledi.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı, İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Bağlar Şube Müdürlüğü, Zabıta Daire Başkanlığı Kantar Amirliği ile Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet yürüten Makine İkmal Müdürlüğü’nde personellerle bir araya gelip incelemelerde bulundu. İlk olarak İtfaiye Daire Başkanlığı 3 yangın,2 merdiven,1 kurtarma,1 takviye ve 1 pikap olmak üzere toplam 8 aracın bulunduğu Bağlar Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Mızraklı, personellerle tanışıp yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İtfaiyenin personel ve araç durumu, gelecek hedefleri hakkında daire başkanı tarafından bilgilendirilen Mızraklı, aktarılan eksiklikler ile ilgili sık sık not aldı. Bilgilendirilmenin ardından binanın fiziki yapısı ve araçların durumunu inceleyen Mızraklı, kentin risk alanı olan bölgelerde yaşanacak olan olumsuz bir duruma müdahale etmek amacıyla yeni itfaiye merkezlerinin nerelere kurulacağı üzerine personellerle fikir alış verişinde bulundu. İtfaiye ziyaretinin ardından Zabıta Daire Başkanlığı Kantar Amirliği’ne geçen Mızraklı’yı, zabıtalar kapıda karşıladı. Personellerle tek tek selamlaşıp tanışan Mızraklı’ya Zabıta Daire Başkanı bağlı müdürlükler, personel ve araç sayısı hakkında bilgi verdi. Kent trafiğinin daha düzenli seyretmesi için neler yapılabileceği hakkında ilgili birim sorumlularıyla görüşen Mızraklı, zabıtanın önemli bir görevi yerine getirdiğini, bu görevi yaparken yaklaşımlarının oldukça özenli olması gerektiğini belirtti. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı, son olarak Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet yürüten Makine İkmal Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu. Burada personel tarafından karşılanan Mızraklı, yerleşke içinde yer alan tüm binaları gezerek daire başkanından bilgi aldı. Çalışma alanlarının ziyaret ve incelemesinde Mızraklı’ya Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.