Gazeteciler Meclis’te seslerini duyuracak

Gazeteciler Meclis’te seslerini duyuracak
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda görüşülecek olan 'Dezenformasyon Yasası' düzenlemeleriyle ilgili Ankara Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde,...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda görüşülecek olan 'Dezenformasyon Yasası' düzenlemeleriyle ilgili Ankara Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde, Türkiye’nin 81 ilinden gazeteciler sivil toplum örgütleri, TBMM önünde bir araya gelip basın açıklaması yapacak.

22 Haziran Çarşamba günü (yarın) gerçekleşecek etkinlikte Basın Meslek Örgütleri adına Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin tarafından, bir basın bildirisi okunacak.

Basın açıklaması saat 12.30'da Ankara - Meclis Çankaya kapısı bitişiği TBMM Milli Egemenlik Parkında gerçekleştirilecek.

YASA NE İÇERİYOR?

İnternet medyası alanındaki kanuni düzenleme eksiğini ortadan kaldırmak, denetleme ve destekleme sistemi oluşturmak amacı ile Basın Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik getiren ‘Dezenformasyonla Mücadele Yasası’ olarak da adlandırılan ve Basın Kanunu’nda değişiklikler öngören kanun teklifiyle, internet haber siteleri süreli yayın kapsamına alınacak. Böylelikle, internet haber siteleri de ilanlardan yararlanabilecek. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.