Elazığ'daki aile katliamı | Son yolculuklarına uğurlandılar

Elazığ'daki aile katliamı | Son yolculuklarına uğurlandılar
Elazığ'da, dün anne ve babasıyla 3 kardeşini öldürdükten sonra intihar eden öğretmen Hüseyin Fırat'ın cenazesi, ailesiyle yan yana defnedildi. Olay,...

Elazığ'da, dün anne ve babasıyla 3 kardeşini öldürdükten sonra intihar eden öğretmen Hüseyin Fırat'ın cenazesi, ailesiyle yan yana defnedildi.

Olay, dün öğleden sonra Salı Baba Mahallesi Ümran Sokak'taki 3 katlı evin 2'nci katında meydana geldi. Doğal gaz kaçağı ihbarıyla adrese giden ekipler, evde Hüseyin Fırat ile babası Cumali, annesi Zeynep, erkek kardeşleri Yusuf ve Mesut ile kız kardeşi Remziye Fırat'ın cansız bedenleriyle karşılaştı. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede, cesetlerin vücutlarında kurşun izlerine rastlandı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasında, Hüseyin Fırat'ın anne ve babasıyla kardeşlerini silahla vurarak öldürdükten sonra yaşamına son verdiği belirlendi.

YAN YANA DEFNEDİLDİLER

Fırat Üniversitesi Hastanesi'nin morgunda otopsi işlemleri tamamlanan ailenin cenazeleri, yakınları tarafından teslim alınarak Salı Baba Camii'ne getirildi. Yakınları fenalık geçirirken, aile bireylerinin tabutları yan yana konulup cenaze kılındı.

Elazığ Müftüsü İrfan Üstündağ ile imamlar Hüseyin Polatoğlu ve Tahir Polatoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazlarının ardından aile üyeleri, Elazığ Asri Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla yan yana defnedildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.