Diyarbakırlı genç, ailesinden 2 kişiyi öldürdü, 3'ünü yaraladı ardından intihar etti

Diyarbakırlı genç, ailesinden 2 kişiyi öldürdü, 3'ünü yaraladı ardından intihar etti
YENİGÜN HABER – Diyarbakır'dan, Düzce'ye fındık toplamaya giden aile fertleri arasında çıkan tartışma sonrası M.Kara adlı aile bireyi, kendi ailesinden...

YENİGÜN HABER – Diyarbakır'dan, Düzce'ye fındık toplamaya giden aile fertleri arasında çıkan tartışma sonrası M.Kara adlı aile bireyi, kendi ailesinden 2 kişiyi öldürürken, 3'ünü de yaraladıktan sonra kendini vurdu.

Çınar ilçesine bağlı Karaçevre (Cobin) kırsal mahallesinden, Düzce'nin Gölyaka ilçesine fındık toplamaya giden aile fertleri arasında çıkan tartışma sonrası genç 2 kişiyi öldürürken, 3'ünü de yaralandıktan sonra kendini vurdu.

İLKHA'da yer alan habere göre, aile fertleri arasında çıkan tartışma sonrası cinnet getiren M. Kara (24) yanında bulunan silah ile babası Süleyman Kara (67) ve yakını Fehime Tüfenk'i (19) öldürürken, Kardeşi Mihriman Kara (17), yakınları Mehmet Mevlüt Kara (32) ve Emine Tüfenk'i (19) yaraladıktan sonra aynı silah ile kendini vurdu.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesine ve Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.