VİDEO HABER: 1 Mayıs kutlamasına giden sağlıkçılar kaza yaptı: 5 ölü, 14 yaralı

VİDEO HABER: 1 Mayıs kutlamasına giden sağlıkçılar kaza yaptı: 5 ölü, 14 yaralı
Şanlıurfa'da, 1 Mayıs kutlamaları için sağlık çalışanlarını taşıyan midibüs devrildi. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti. DİYARBAKIR YENİGÜN...

Şanlıurfa'da, 1 Mayıs kutlamaları için sağlık çalışanlarını taşıyan midibüs devrildi. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden, 1 Mayıs kutlamalarına katılmak üzere Şanlıurfa'ya giden sağlık çalışanlarını taşıyan midibüs kaza yaptı.Saat 09.00 sıralarında Birecik- Şanlıurfa otoyolunda meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada 14 kişi de yaralandı.Haber verilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

 Şanlıurfa'daki 1 Mayıs kutlamaları iptal edildi

HAK-İŞ ve MEMUR-SEN tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen 1 Mayıs kutlamaları yaşanan trafik kazasından dolayı iptal edildi. HAK-İŞ ve MEMUR-SEN tarafından bu yıl Şanlıurfa'da düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları, Şanlıurfa-Birecik Karayolu'nda 5 işçinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda işçinin yaralandığı trafik kazasından dolayı iptal edildi.

Programda, konuşmalarını yapmak üzere sahneye davet edilen MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın, kaza haberini paylaştı.

Yalçın, "Sahneye çıkmadan önce aşağıda bir telefon aldım. Kahramanmaraş'tan gelen aracımız Birecik ilçesinde kaza yapmıştır. Hayatını kaybeden arkadaşlarımız var, hastaneye kaldırılan birçok yaralı arkadaşımız var. Onun için ben affınızı rica ediyorum. Buradan hastaneye geçeceğiz. Onun için uzun bir konuşma irat etmek niyetinde değiliz. Arkadaşlarımızın durumlarına refakat etmek bu acıyı paylaşmak için buradan oraya hareket edeceğiz. Ben bu anlamda sözümü burada noktalıyorum." dedi.

Kazada ölenlerin isimleri şöyle: Şükran Entemiz, Melike Uysal, Gazal Kısaca, Fatma Kılıç, Onur Yay. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.