Gelişim Ligi’nde Türkiye finalleri programı açıklandı

Gelişim Ligi’nde Türkiye finalleri programı açıklandı
Gelişim Ligi’nde U17 ve U19 takımlarının Elit B Ligi’ne yükselme müsabakalarının fikstürü ve Türkiye finalleri programı açıklandı. Gelişim Ligi...

Gelişim Ligi’nde U17 ve U19 takımlarının Elit B Ligi’ne yükselme müsabakalarının fikstürü ve Türkiye finalleri programı açıklandı. Gelişim Ligi 5. Bölge’de grubunu şampiyonlukla tamamlayan Amedspor U17 takımı, 8 Nisan günü 1. Tur maçında Pendikspor U17 takımı ile, U19 takımı ise 14 Nisan günü Kocaelispor U19 takımı ile karşılaşacak

DİYARBAKIR YENİGÜN - 2018-2019 futbol sezonunda Bölgesel Gelişim Ligleri’ne(U17-U19) ait eleme müsabakalarının fikstürü ve Türkiye finalleri programı açıklandı. Antalya/Side Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek olan program kapsamında Amedspor U17 takımı 8 Nisan günü 1. Tur maçında Pendikspor U17 takımı ile saat 17.00’de, Amedspor U19 takımı ise 14 Nisan günü saat 14.00’te Kocaelispor U19 takımı ile oynayacaktır. 2. Tur müsabakaları ise 1. tur müsabakalarının galipleri arasında yapılacaktır.

6 takım ikinci tura katılacak

U17 Ligi eleme maçlarının 1. kademesi neticesinde galip gelen 6 takım, 11 Nisan 2019 tarihinde2. tur maçlarına katılma hakkı kazanacaklardır. U19 Ligi maçlarının 1. kademesi neticesinde galip gelen 6 takım ise 17 Nisan 2019 tarihinde oynanacak 2. tur maçlarına katılma hakkı kazanacaklardır.

3 takım Elit B Ligi’ne yükselecek

Hem U17 hem de U19 kategorisinde 2. tur maçları sonunda grubunu ilk üç (3) sırada tamamlayan takımlar Elit B Ligi’ne yükselecek.

Sporcularımıza güveniyoruz

Amedspor akademi Ligi takımlarından sorumlu yönetici Adnan Zengin, takımların Elit B Ligi Türkiye Finalleri’ne katılımının önemine değinerek kısa bir açıklama yaptı. Zengin, açıklamasında, “Hem U17 hem de U19 takımlarımız son 4 yıldır olduğu gibi bu yıl da Gelişim Ligi’nde gruplarını şampiyonlukla tamamlayıp Elit B Ligi Türkiye Finalleri’na katılma hakkı elde ettiler. Sporcularımız bu başarı ile organizasyonda diğer gruplarda şampiyonluklar yaşamış olan takımlarla mücadele ve Elit B Ligi’ne yükselme şansı elde etti.  Organizasyonda diğer grupların şampiyonları ile oynayıp birçok deneyim yaşayacaklar. Yönetim olarak gençlerimize güveniyoruz. Finallerde başarı elde edeceklerine inancımız tamdır. Sakatlıktan uzak güzel bir turnuva olsun. Katılan tüm takımlara başarılar diliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.