Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konut fiyatı ve kiralarla ilgili yeni bir hamle yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konut fiyatı ve kiralarla ilgili yeni bir hamle yapacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni"ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki ayın...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni"ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki ayın ortasına doğru konut ve kira fiyatlarındaki dengesiz yükselişin önüne geçecek yeni bir hamleyi paylaşacağız" dedi.

Törendeki konuşmasında Erdoğan, konut fiyatı ve kiralara vurgu yaparak, “Kentsel dönüşüm çalışmalarımızın büyüklüğü yapılan işin çapını ortaya koymaya yeterlidir. 3 milyon konutun dönüşümünden, 1 milyon 200 bine yakın konut inşa etmekten, diğer başlıklarla birlikte yapıların yüzde 60'ını afetlere karşı koruma altına almaktan bahsediyoruz. Bu Türkiye için başlı başına bir devrimdir. Bu adımlarımızı biraz daha ileriye taşıyoruz. İnşallah önümüzdeki ayın ortasına doğru hem konut ve kira fiyatlarındaki dengesiz yükselişin önüne geçecek, hem de depreme hazırlık çalışmalarına katkı sağlayacak yeni bir hamleyi milletimizle paylaşacağız. Şimdilik müjdeyi vereceğimiz güne bırakıyorum.” dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.