ÇAYKUR'un 8'inci mağazası Diyarbakır'da açıldı

ÇAYKUR'un 8'inci mağazası Diyarbakır'da açıldı
YENİGÜN HABER – Doğal ve sağlıklı çay çeşitlerini Türkiye'nin dört bir yanında tüketicilerle buluşturan ÇAYKUR, 8'inci mağazasını Mezopotamya...

YENİGÜN HABER – Doğal ve sağlıklı çay çeşitlerini Türkiye'nin dört bir yanında tüketicilerle buluşturan ÇAYKUR, 8'inci mağazasını Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuar Günleri'nde Diyarbakır'da görkemli bir törenle açtı.

ÇAYKUR, ürettiği doğal ve sağlıklı çay çeşitlerini yurt içi ve yurt dışında tüketicilerle buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yurt içinde çay satış mağazaları zincir halkasını genişleten ÇAYKUR, Rize, Artvin, Giresun, Erzurum, İstanbul ve Ankara'dan sonra 8'inci çay satış mağazasını Diyarbakır'da açtı.

Kentte düzenlenen ve Rize’nin onur konuğu olarak katıldığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı kapsamında gerçekleştirilen ÇAYKUR Çay Satış Mağazası açılışına Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Rize Valisi Kemal Çeber, Tarım ve Orman eski Bakanı Mehmet Mehdi Eker, ÇAYKUR Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim, ÇAYKUR Yönetim Kurulu üyesi Hikmet Ayar, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu, Rize ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları başkan ve yöneticileri ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Törende Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Mardin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü halk oyunları ekipleri gösteri sundu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.