Diyar bir puanla döndü

Diyar bir puanla döndü
Deplasmanda Modafen Spor Kulübü’ne konuk olan Diyarbekirspor, karşılamadan 1-1 berabere ayrıldı. Evine bir puanla dönen Yeşil-Kırmızılı takım, ligde...

Deplasmanda Modafen Spor Kulübü’ne konuk olan Diyarbekirspor, karşılamadan 1-1 berabere ayrıldı. Evine bir puanla dönen Yeşil-Kırmızılı takım, ligde 25 puanla 18’inci sırada yer aldı

Foto: Arşiv

Ufuk ÇİMEN

DİYARBAKIR YENİGÜN - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, ligin 19. Haftasında deplasmanda Modafen Spor Kulübü’ne konuk oldu. Alemdağ Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı büyük çekişmeye sahne oldu.

Goller ilk yarıda geldi

 Karşılıklı atakların yapıldığı maçın 38’inci dakikasında sahneye Diyarbekirsporlu futbolcu Reşo Akın çıktı. Meşin yuvarlağı ağlarla buluşturan Reşo Akın, takımını 1-0 öne geçirdi. Kalesinde golü gördükten sonra üst üste ataklar yapan ev sahibi ekip Modafen, ise aradığı golü 45+9’da buldu. Ev sahibi ekip futbolcusu Umut Uysal’ın attığı golle skora denge geldi: 1-1 Maçın ilk yarısı bu sonuçla sona erdi.

Diyar 25 puanla 18. sırada

Karşılaşmanın ikinci yarısında da her iki takım oyuncuları bir birlerine üstünlük sağlayabilmek için büyük çaba harcadı. Skor üstünlüğünü yakalamak için bir birlerinin kalesine yüklenen takımlar, aradığı golü bir türlü bulamadı ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Yeşil-Kırmızılı takım almış olduğu bu sonuçla ligde 25 puanla 18’inci sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.