Bülent Arınç korona oldu

Bülent Arınç korona oldu
Korona virüsü şüphesiyle hastaneye giden Bülent Arınç'ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Arınç'ın tedavisi evinde sürecek   DİYARBAKIR YENİGÜN...

Korona virüsü şüphesiyle hastaneye giden Bülent Arınç'ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Arınç'ın tedavisi evinde sürecek

DİYARBAKIR YENİGÜN -  Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, korona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı. Resmi Twitter hesabından paylaşım yapan Arınç, eşiyle birlikte korona virüsü şüphesiyle hastaneye gittiklerini söyledi.

Arınç, “Bugün eşim ve benim koronavirüs şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik. Sağlık durumumuz şu an hamdolsun iyidir. Tedavimiz bu aşamada doktor gözetiminde evde devam edecektir. Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var. Bizler de bu ve benzeri hastalıklara maruz kalan tüm dostlarımıza ve milletimizin her bir ferdine Rabbimizden acil şifalar dileriz” diye tweet attı.

Arınç, 2 Eylül Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısına katılmıştı. Toplantıya Kurul üyeleri İsmail Kahraman, Bülent Arınç, Cemil Çiçek, Köksal Toptan, Mehmet Ali Şahin, Yıldırım Akbulut, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etmişti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.