Basın İlan Kurumu Genel Müdürü değişti

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü değişti
Basın İlan Kurumu, MEB, MSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğüne ilişkin Cumhurbaşkanlığı...

Basın İlan Kurumu, MEB, MSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğüne ilişkin Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararlarına göre Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevine Rıdvan Duran getirildi

DİYARBAKIR YENİGÜN- Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama Kararlarına göre, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca görevden alındı, yerine Rıdvan Duran atandı. Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyeliği görevini yürütmek üzere görevlendirilen Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenksu Üçer ve Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, üniversitelerdeki asli görevlerine döndürülmek üzere görevlerinden alındı.

5 il Milli Eğitim Müdürlüğüne atama

Millî Eğitim Bakanlığı; Ağrı İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Faruk Tekin, Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Ferhat Yılmaz, Erzurum İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Salih Kaygusuz, Giresun İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Ertuğrul Tosunoglu, Kırıkkale İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Yusuf Tüfekçi atandı.

Milli Savunma Bakanlığı atamaları

Milli Savunma Bakanlığında açık bulunan; Askeri Fabrikalar Genel Müdür Yardımcılığına Ali Mazak, Bütçe ve Mali Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığına Cengiz Dişli, Personel Genel Müdür Yardımcılığına Cengiz Karaman atandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı atamaları

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, Ebubekir Gizligider atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı atamaları

Tarım ve Orman Bakanlığı Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulkadir Karabulut görevden alınmış ve bu suretle boşalan Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Selami Ersen atandı.

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğüne atama

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Şirin Karadeniz Oran atandı.

Rıdvan Duran Kimdir

Rıdvan Duran, 1972 yılında Sakarya'da doğdu. Orta öğrenimini Sakarya İmam Hatip Lisesi'nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Daha sonra Sakarya Üniversitesi'nde "Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri" bölümünde master yaptı. Adapazarı Belediyesi'nde 1994 yılında Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı olarak işe başlayan Duran, 1996-2004 yılları arasında Özel Kalem Müdürlüğü yaptı. 2004-2008 Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulundu. 2014 yılına kadar Başkanlık Müşavirliği yaptı. 2014 yılında Sakarya Su ve Kanilazasyon İdaresi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sakarya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinin ardından Anadolu Ajansı İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevinde bulundu. Duran daha sonra, Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanlığı, Sakaryaspor Kulüp Asbaşkanlığı, Başkan Vekilliği, Türkiye Karate Federasyon Asbaşkanlığı yaptı. Halen Türkiye Wushu-Kungfu Federasyonu Asbaşkanlığı görevine devam eden Duran, evli ve 4 çocuk babasıdır.  (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.