Araç şarampole devrildi: 12 yaralı

Araç şarampole devrildi: 12 yaralı
Sur ilçesine bağlı Sarıcak Mahallesi mevkiinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu aralarında çocukların da bulunduğu 12...

Sur ilçesine bağlı Sarıcak Mahallesi mevkiinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu aralarında çocukların da bulunduğu 12 kişi yaralandı.

Burak Emek

DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır'da, kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devirlmesi sonucu aralarında çocukların da bulunduğu 12 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Sur ilçesine bağlı Sarıcak Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Diyarbakır’a giden sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 06 RYK 71 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, sürücü ile birlikte toplam 12 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan ve aralarında çocukların da bulunduğu 12 yaralı, ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.