AK Parti'nin 12 İlçe başkanı istifa etti

AK Parti'nin 12 İlçe başkanı istifa etti
DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır'da aralarında Bağlar, Kayapınar ve Yenişehir'inde bulunduğu 12 AK Parti İlçe başkanı istifa etti. Konuya ilişkin...

DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır'da aralarında Bağlar, Kayapınar ve Yenişehir'inde bulunduğu 12 AK Parti İlçe başkanı istifa etti.

Konuya ilişkin AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Yaklaşmakta olan ilçe kongreleri sürecinden dolayı ilçe başkanlığının önünü açmak partimize ve teşkilat başkanlığımıza daha rahat bir çalışma ortamı oluşturmak için istifa eden Bağlar, Bismil, Çınar, Dicle, Ergani, Hani, Hazro, Kayapınar, Kulp, Lice, Silvan, Yenişehir ilçe başkanlarımıza göstermiş oldukları duyarlı davranışlarından ve yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.

14 Ağustos 2001 de çıkılan bu kutlu yolculukta sayısız hizmet ve yeniliklerle çığır açan sadece ülkemiz için değil tüm İslam Âlemi ve hatta insanlığa Umut olmuş Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürüyecek olan kadrolarımızla partimizi Diyarbakır’da da en iyi noktalara götüreceğimizden hiçbir kuşku duymamaktayız.

Bu inançla, yeni sürecin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diler, görev alacak tüm arkadaşlara şimdiden başarılar dileriz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.