AK Parti’den dikkat çeken araştırma!

AK Parti’den dikkat çeken araştırma!
Çeşitli iddialar ile sürekli gündeme gelen AK Parti Diyarbakır İl ve ilçe teşkilatlarında köklü değişiklikler yapılması bekleniyor. İddialardan rahatsız...

Çeşitli iddialar ile sürekli gündeme gelen AK Parti Diyarbakır İl ve ilçe teşkilatlarında köklü değişiklikler yapılması bekleniyor. İddialardan rahatsız olan AK Parti Genel Merkezi, Diyarbakır’da bir saha araştırması yaptı. Hizmet noktasında vatandaşın takdirini kazanan isimlerin değerlendirilmesi istenen anket çalışmasında, en dikkat çeken isim gazeteci Engin Öztürk oldu

DİYARBAKIR YENİGÜN - AK Parti Diyarbakır İl teşkilatının her geçen gün işlevsizleşmesi üzerine AK Parti Genel Merkezi, harekete geçti. İl Başkanlığının İŞKUR alımları başta olmak üzere birçok iddialar ile gündeme gelmesinden rahatsız olan Genel Merkez, bu söylemlere son vermek için kolları sıvadı. Bu nedenle AK Parti Genel Merkezi, Diyarbakır’daki parti kurucuları ile partiye gönül vermiş üyeleri arasında bir anket çalışması yaptı.

Ensarioğlu, Güzeloğlu  ve Öztürk aynı listede

Hizmet noktasında vatandaşın takdirini kazanan isimlerin değerlendirilmesi istenen anket çalışmasında, deneyimli siyasetçilerin yanı sıra dikkat çeken isimler de yer aldı. Bunlardan en dikkat çeken isim ise Gazeteci Engin Öztürk oldu. Daha önce birçok ulusal basın kuruluşunda görev alan ve şuan Diyarbakır Özgür Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Öztürk, Alaattin Parlak, Cevdet Nasıranlı, Mehmet Galip Ensarioğlu, Abdurrahman Kurt, Cumali Atilla ve Hasan Basri Güzeloğlu gibi isimlerle aynı listede yer aldı.

Sonuçlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletilecek

Yapılan değerlendirme sonuçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletileceği öğrenilirken, yapılan anket çalışması “AK Parti İl ve İlçe teşkilatlarında köklü değişiklikler mi yapılacak?” sorununu akıllara getirdi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.