YKS sınavında nüfus müdürlükleri açık olacak

YKS sınavında nüfus müdürlükleri açık olacak
ÖSYM Başkanlığınca 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı nedeniyle Diyarbakır'da bazı İlçe Nüfus Müdürlükleri açık...

ÖSYM Başkanlığınca 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı nedeniyle Diyarbakır'da bazı İlçe Nüfus Müdürlükleri açık olacak.

Foto: Arşiv

DİYARBAKIR YENİGÜN  - ÖSYM Başkanlığınca 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) nedeniyle Diyarbakır'a bağlı Bağlar, Kayapınar, Yenişehir, Sur, Bismil ve Ergani İlçe Nüfus Müdürlükleri açık olacak.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "ÖSYM Başkanlığınca 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları 2019-YKS Sınavı nedeniyle ortaya çıkabilecek olan acil kimlik kartı taleplerini karşılamak amacıyla ilimiz Bağlar, Kayapınar, Yenişehir, Sur, Bismil ve Ergani İlçe Nüfus Müdürlüğü 15 Haziran Cumartesi günü 07.00 - 17.00 ve 16 Haziran Pazar günü 07.00 - 15.30 saatleri   arasında açık tutulacaktır." denildi.

Açıklamanın devamında, "TCKK ilişkin değerli bedel tahsilatının Vergi Dairesi Müdürlüğünce ve https://ivd.gib.gov.tr üzerinden yapılmaması halinde, değerli kağıt bedeli tahsilatı yapılmadan vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı müracaatının alınması sağlanacak olup, başvuru sahibi teslim alacağı Geçici Kimlik Belgesi ile işlemlerini gerçekleştirebilecektir." denildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.