A. Vahap Kaya yazdı: Duygusallığım (2)

Ne devri alemden dönen sarhoşlar diyarında senin hederliğini kaldırır yüreğim, ne de unutulmuş sahneler bir tane örnek daha artıra.

Dokunmayın dediysem gerçekten dokunmayın bir ceninden daha hassas ve dokunduğunda dış zarım yırtılır ve yaşayamam gibi daha zamanım gelmedi geldiğinde dokunun ama şimdi değil.

Yüreğimin girişine sizin okuyacağınız, içinde yaşayacağınız hikâyeleri şiirleri ve romanları bırakıyorum.

Ben hangi hassasiyetle bıraktıysam sizin de aynı hassasiyetle ve itinayla kullanmanızı isterim.

Geldiğinizde sizi avutacak her türlü materyali bulabilir içinde yüzebileceğiniz denizlerin hangi sahiline mesken kuracağınız sizin bileceğiniz bir iş

Yaşamın her türlüsüne misafirlik veya konaklayıp ömür boyu yaşam için size tahsis edilmiştir.

Hep kendinize dönük işletmeyin koruma kalkanını; bende bir insanım ve sizin kadar zayıflıklarım veya ihtiyaçlarım var geldiğinizde biraz tedarikli gelirseniz sevinirim .olur ki suyum bitmiş ve susuzluktan helaka müsaade etmeyin, dünya açlıktan kırılırken bende etkilenmiş olabilirim ve biraz tedariklen gelseniz fena olmaz.

Karşı cephe veya bencil cephe güçlenmiş ve ali menfaat dedikleri bile birey çıkarlarına ben de feda edilmiş olabilirim.

El uzatmanız gerektiği koşullarla da karşılaşabilirsiniz, böyle bir durumda yardıma da hazırlıklı olursanız dersem çok şey istemiş olur muyum?

Ben hassaslaştıysam bilin ki geçerli bir sebebim ve sevdiğime ulaştıramadığım mektuplarım var.

İçinde ne aşkı ilanlar var veya kurulmuş nice dünyalar var ve hepsinin coğrafyasında inanılmaz şelaleler ve gök yüzünde yağmura gerek olmayan gök kuşakları olan dünyalar.

Yazılacak şiirlerim ve okunmasını istediğim hikâyelerim var ama hangisinde size ait parça olduğunu ben değil siz kendiniz bulun.

Bulduğunuz parçayı kullanın ama tek isteğim hor kullanmamanız, hem kendinize hem de karşıya karşı.

Çok yorgun iseniz, bu kadar malzemeden kendime parça bulamam diyorsanız; bana biraz daha yaklaşın ve eleğimin sürecini takip edin kalburüstü kalanlardansanız elek üstünde kalanlardan kendinize ait olanı çabuk bulursunuz.

Yaşamı basitleştirmek için daha sıkı olmak, daha samimi olmaktan geçtiği bir kere daya kendini dayatıyor değil mi? (Bitti)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dr. Vahap Kaya Arşivi