VİDEO HABER - Murat Nehri dondu

VİDEO HABER - Murat Nehri dondu
https://www.youtube.com/watch?v=d4T9SJ3z_Vg&feature=emb_title Soğuk havaların etkisini sürdürdüğü Ağrı'da hava sıcaklığı eksi 25 dereceye indi,...

Soğuk havaların etkisini sürdürdüğü Ağrı'da hava sıcaklığı eksi 25 dereceye indi, Murat Nehri dondu, uçak seferi iptal oldu.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Doğu Anadolu Bölgesi'nde dün gece en soğuk yerleşim yeri Ağrı oldu. Ağrı'da en düşük hava sıcaklığı eksi 25 derece olarak ölçüldü. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, bölgede hava parçalı az bulutlu olarak geçecek. Gece ve sabah saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesinin görülecek. Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede rüzgâr kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Aşırı soğuklar ve yoğun sis Ağrı'da hayatı da olumsuz etkiledi

Aşırı soğuklar nedeni ile Ağrı merkezden geçen Murat Nehri'nin yüzeyinin neredeyse tamamı dondu. Meydana gelen yoğun sisten dolayı ise Ankara-Ağrı seferi yapacak olan uçak seferi iptal oldu. Saat 09.30'da Ankara Esenboğa Havalimanından havalanması ve saat 11.05'te Ağrı'da olması planlanan uçak, oluşan yoğun sis nedeni ile uçuşu iptal edilmek zorunda kalındı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.