VİDEO HABER -Kayıp evli çift ahırda bulundu

VİDEO HABER -Kayıp evli çift ahırda bulundu
https://www.youtube.com/watch?v=GANnvVwvJR8&feature=emb_title   Mardin'de 3 gündür kendilerinden haber alınamayan evli çift, bir ahırda saklanırken...

Mardin'de 3 gündür kendilerinden haber alınamayan evli çift, bir ahırda saklanırken bulundu

DİYARBAKIR YENİGÜN - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, perşembe gününden bu yana kendilerinden haber alınamayan Veysi ve Fatıma Akbulut çifti, polisinin çalışmaları sonucu bulundu. 31 yaşındaki Veysi ve 27 yaşındaki eşi Fatma Akbulut çifti Mersin'de yaşıyordu. Çift, perşembe günü iki çocuğuyla beraber Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki yakınlarına misafirliğe gitti. Çift iddiaya göre, araçlarıyla alışveriş için çarşıya giderken bir araç tarafından takip edilmeye başlandı. Durumu fark eden Veysi Akbulut kayınpederi Mehmet Sait Akbulut'a telefonla bilgi verdi. Mehmet Sait Akbulut, bir süre sonra kızı ve damadına ulaşamayınca polise haber verdi. İhbar üzerine Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Akbulut çiftinin bulunması için çalışma başlatıldı. Çiftin aracı Çınarcık Mahallesi yakınlarında terk edilmiş olarak bulundu.

Drone destekli arama çalışması başlatıldı

Kızıltepe Cumhuriyet Savcısı Alperen Bolat'ın talimatıyla, Mardin Asayiş Şube ve Kızıltepe Asayiş Büro ekipleri tarafından çiftin bulunması için arama çalışması başlatıldı.  Çifte ait aracın bulunduğu Çınarcık Mahallesi'nde yoğunlaşan ekipler, köyün giriş ve çıkışlarını kontrol altına aldı. Ekipler drone desteğiyle çiftin kaybolduğu bölgeyi havadan taradı. Çalışmalara AFAD ekipleri de destek verdi. Hava karardıktan sonra da metruk binalar, boş araziler ve dere kenarında yapılan arama çalışmalarına devam edildi.

Bir ahırda saklanırken bulundular

Ekipler çifti, gece saatlerinde Çınarcık Mahallesi yakınlarında bir ahırda buldu. Akbulut çifti, sağlık kontrolü için Kızıltepe Devlet Hastanesine getirildi. Çift, emniyetteki işlemlerinin ardından ailelerine teslim edilecek. Takip edildiklerini zannettikleri ve araçlarını terk ederek yaklaşık bir buçuk kilometre kaçan çiftin, 3 gündür ahırda saklandıkları öğrenildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.