Video Haber: Diyarbakır Ticaret Borsası'ndan Büyükşehir Belediyesi'ne destek ziyareti

Video Haber: Diyarbakır Ticaret Borsası'ndan Büyükşehir Belediyesi'ne destek ziyareti
Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'na destek ziyaretinde...

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'na destek ziyaretinde bulundu.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ercan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'na destek ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yeni Başkan vekilliği döneminde desteklerini sunan Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ercan Yeşil, Güzeloğlu'na tebriklerini iletti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güzeloğlu, Ticaret Borsası ile yapılabilecek çalışmalara değinerek, "Diyarbakır'ımıza aş, iş ve ekonomik anlamda kalkınma sağlayacak çok önemli kazanımları birlikte yapıyoruz. 19 Ağustos itibariyle Diyarbakır Büyükşehir Başkan Vekilliği ile birlikte daha farklı ve hızlı her iki kurumla beraber Diyarbakır'ımızı daha güzele taşıma kararlılığındayız. Diyarbakır merkezli olarak kentin gelişmesi ve kalkınması adına Ticaret Borsamızın da kurumsal varlığını önemli buluyoruz. Çünkü bir kentin geleceğine katkı koymak şüphesiz o kentin kalkınmasına katkı sağlamakla eş anlamlıdır." dedi.

Diyarbakır'ın ekonomik ve sosyal yönden kalkınmasında borsanın da çok önemli rolü olduğuna dikkat çeken Güzeloğlu, "Bu kente ideolojik olarak değil, ekonomik olarak bakmak, bu kentin gelecekte kazanmasını ve kalkınmasını sağlamak hepimizin vazifesidir. Diyarbakır bölgenin ve ülkenin en güçlü şehirlerinden biri olmasına rağmen, maalesef son 30 yılda çok açık bir şekilde terör örgütü ve uzantılarının sonucunda hak etmediği şekilde geri kalmıştır." ifadelerini kullandı.

Güzeloğlu, "Potansiyel olarak değerlendirildiğinde sadece bölgesini değil, Orta Doğuyu etkileyebilecek bir güç olan Diyarbakır, ihanet sonucunda maalesef konumunun çok gerisinde bulunmaktadır. Ticaret Borsamız, tarımsal potansiyeli Türkiye'nin en güçlü kentlerinden biri olan Diyarbakır'da bu işin taşıyıcısı, dinamosu ve merkezi olacak." şeklinde konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.