Üç aşamalı "huzur ve güven" uygulaması gerçekleştirildi

Üç aşamalı "huzur ve güven" uygulaması gerçekleştirildi
Türkiye genelinde, kamu düzeninin sağlanması, güven ve huzur ortamının devamlılığını sağlamak amacıyla Siirt’te de üç aşamalı “Huzur ve Güven...

Türkiye genelinde, kamu düzeninin sağlanması, güven ve huzur ortamının devamlılığını sağlamak amacıyla Siirt’te de üç aşamalı “Huzur ve Güven Uygulaması” gerçekleştirildi.

DİYARBAKIR YENİGÜN -Türkiye genelinde, kamu düzeninin sağlanması, güven ve huzur ortamının devamlılığını sağlamak amacıyla Siirt’te de üç aşamalı “Huzur ve Güven Uygulaması” gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde, kamu düzeninin sağlanması, güven ve huzur ortamının devamlılığı, başta asayiş, terör, narkotik, hırsızlık, dolandırıcılık suçlarını engellemek amacıyla 3 aşamalı Türkiye güven ve huzur uygulaması icra edildi

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "Belirli saat periyotları halinde; vatandaşların yoğun olarak bulunduğu spor alanları, park ve bahçeler, internet kafeler, oyun merkezleri, eğlence etkinlik bölgeleri, cadde ve sokaklar, toplu taşıma araçları ile yol kontrol noktaları, umuma açık yerler ile alış-veriş merkezlerinde kontrolü bir şekilde uygulamalar icra edilmiştir.” denildi.

Yapılan kontroller neticesinde; bin 788 şahıs, 493 araç, 54 umuma açık yer ve 19 park kontrolü yapıldığı belirtilen açıklamada, çeşitli suçlardan aranan 6 şahsın yakalandığı, 8 araca toplam 5 bin 216 TL trafik para cezası uygulandığı, 2 aracın trafikten men edildiği belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.