Tweetlere verilen yanıtlar gizlenebilecek

Tweetlere verilen yanıtlar gizlenebilecek
Twitter'da attığınız tweete istemediğiniz bir yanıt geldiğinde yanıtı kolayca gizleyebileceksiniz. Twitter yeni özelliğini yayına aldı.   DİYARBAKIR...

Twitter'da attığınız tweete istemediğiniz bir yanıt geldiğinde yanıtı kolayca gizleyebileceksiniz. Twitter yeni özelliğini yayına aldı.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Mikro blog sitesi Twitter, bir süredir test ettiği "yanıt gizleme" özelliğini dünya genelinde kullanıcılarının beğenisine sundu. Söz konusu özellik sayesinde atılan tweet'lere verilen yanıtlar, kullanıcının isteği doğrultusunda anında gizlenebilecek. Yeni özelliğin kullanımı oldukça basit. Öncelikle attığınız tweete gelen istemediğiniz yanıtın üzerine gelin. Ardından istemediğiniz tweeetin hemen sağ tarafında yer alan aşağı ok butonuna basın. Butona bastığınızda karşınıza seçenekler açılacak. Açılan seçeneklerden "Yanıtı Gizle" seçeneğine dokunun. İstemediğiniz yanıt tweetinizden gizlenmiş olacak. Cevap gizleme özelliği ile beraber spam tweetlerin önüne de geçilmiş oldu. Twitter’ın yeni özelliği bir süredir ABD, Kanada ve Japonya’da test ediliyordu. Cevapları saklama seçeneği tüm dünyada iOS, Android, Twitter Lite ve twitter.com’da kullanıma sunuldu. Twitter, yaptığı açıklamada "insanların Twitter’da rahat ve güvenli olduğundan emin olmaya kendimizi adamış durumdayız." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.