Sur’da kayyım kendini afişle savundu

Sur’da kayyım kendini afişle savundu
Sur Belediyesi’ne seçilen HDP’li Eş Başkanlar, kayyımın borçlarını belediye binasına astığı afişle teşhir etti. Kaymakam da kayyım döneminde...

Sur Belediyesi’ne seçilen HDP’li Eş Başkanlar, kayyımın borçlarını belediye binasına astığı afişle teşhir etti. Kaymakam da kayyım döneminde yaptıkları hizmet listesini Sur ilçesinde birçok yere astırdı.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır Sur Belediyesi önceki gün, kayyım dönemine ait çıkardıkları borçları liste halinde belediye binasına astı. Eski Sur kayyımı ve Sur Kaymakamı Abdullah Çiftçi’nin talimatı ile kentin farklı noktalarına kayyım döneminde yapılan hizmetlerin listeleri asıldı.

Halkların Demokratik Partisi’nden (HDP) Sur Belediyesi Eşbaşkanlığına seçilen Filiz Buluttekin, yönetimi devraldıktan sonra kayyım döneminde yapılanları ortaya çıkarmak üzere incelemelere başlamıştı. Belediye yönetimi, kayyım yönetiminden kalan borç listesini belediye hizmet binasına asmış, listede kayyım döneminde kalan borç miktarlara kaleme alınmıştı.

Sur Belediyesinin bu uygulamasından sonar Sur Kaymakamlığı yazılı bir açıklama yaparak, söz konusu iddialara yalanlamıştı.

Karşılıklı açıklamalardan sonra Sur Kaymakamı Abdullah Çiftçi’nin talimatı ile dün kentin farklı noktlarına kendi döneminde yapılan hizmetlerin listesini astı. (DUVAR)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.