Ramazan'ın bereketi alışverişlere de yansıdı

Ramazan'ın bereketi alışverişlere de yansıdı
Bayrama bir gün kala alış verişe çıkan vatandaşlar, ihtiyaçlarını daha uygun bir fiyata almanın telaşını yaşıyor. DİYARBAKIR YENİGÜN - Ramazan...

Bayrama bir gün kala alış verişe çıkan vatandaşlar, ihtiyaçlarını daha uygun bir fiyata almanın telaşını yaşıyor.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Ramazan ayının bereketi çarşı-pazara da yansıdı. Vatandaşlar, ihtiyaçlarını karşılamak için alışverişe çıktı. Feyzullah Ensari Caddesi üzerinde bulunan Ulu Camii Meydanı'nda açılan pazar yerine vatandaşlar akın ettiler.

Her bütçeye hitap eden giyimden, mutfak malzemesine, bayram şekerinden kunduraya, sebze meyvelerden tatlı çeşitlerine kadar her çeşit malzemenin bulunduğu pazarda, vatandaşlar ihtiyaçlarını en ucuza almanın telaşını yaşıyor. Bayrama bir gün kala çarşı-pazardaki canlılık ise hem esnafın yüzünü güldürüyor hem de ihtiyacını daha ucuza karşılayan vatandaşların.

Fırınlar, pastaneler, terzilerin önlerinde adeta kuyruklar oluştu. Ramazan ayının tüm güzelliği çarşı pazarda kendini hissettiriyor. Yılda sadece Ramazan ve Kurban bayramlarında kurulan pazarda, 7’den 70’e Bitlisliler, alışveriş yapmanın keyfini yaşıyor. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.