Radar Gross hizmete girdi

Radar Gross hizmete girdi
Radar Gross Alışveriş Merkezi hizmete girdi. Markalı ve kaliteli ürünlerle raflarını dolduran Radar Gross, gıdadan kozmetiğe, temizlik malzemelerinden...

Radar Gross Alışveriş Merkezi hizmete girdi. Markalı ve kaliteli ürünlerle raflarını dolduran Radar Gross, gıdadan kozmetiğe, temizlik malzemelerinden oyuncağa ve manav ürünlerine kadar birçok kalemde ürünü müşterilerine ulaştırmayı hedefliyor

DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Fabrika Mahallesi Şeyh Bedrettin Caddesi üzerinde bulunan Radar Gross Alışveriş Merkezi hizmete girdi.  AVM’nin açılışını yapmak için kesilen kurdelenin ardından  mağazayı gezen davetliler açılışa özel indirimlerden faydalandılar.  Markalı ve kaliteli ürünlerle raflarını dolduran Radar Gross, gıdadan kozmetiğe, temizlik malzemelerinden oyuncağa ve manav ürünlerine kadar birçok kalemde ürünü müşterilerine ulaştırmayı hedefliyor. Açılışa Radar Gross AVM’nin sahibi Habip Güneri, Ticaret Odası Meclis Üyesi M. Şirin Güneri, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Çetin İnanç ve açılışa özel indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar katıldı.

‘Hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız’

Diyarbakırlılara hizmet etmek için faaliyete geçen Radar Gross geniş ürün yelpazesiyle Diyarbakırlılara hizmet verecek. Radar Gross AVM’nin sahibi Habip Güneri; “Saygıdeğer, çok kıymetli Fabrika Mahallesi vatandaşları ve diğer yerlerden gelen kıymetli müşterilerimiz sizlere günümüzün modern şartlarına uygun ve size yakışan, size daha iyi hizmet verecek olan Radar Gross AVM'yi açtık. Sizlere daha iyi hizmet verecek olan Radar Gross AVM’de vatandaşlarımızın bütçesine uygun her türlü ürün var. Marketimizde her türlü gıda çeşitleri, deterjanlar, kasap reyonumuz, manav bölümü ve zahire ürünlerinin olduğu bölümler mevcuttur. Sizin gibi değerli vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu marketi açtık. Bizimle birlikte birkaç aile de ekmek yiyecek. Açılışa gelen herkesten Allah razı olsun, vatandaşlarımıza hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Siz değerli müşterilerimize açılışımıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim.  Marketimizin halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

‘Diyarbakır’da böyle marketlerin sayısının artması gerekir’

İndirimli fiyatlardan yararlanmak için markete gelen vatandaşlar; “Radar Gross marketi açıldığı için sevinçliyiz. Çünkü artık alışverişimizi hem bize yakın hem de kaliteli bir yerde yapacağız. Diyarbakır’da böyle marketlerin sayısının artması gerekir. Bizim gibi maddi durumu düşük olan vatandaşların bütçelerine uygun alışveriş yapabileceği marketlerin açılmasını istiyoruz. Radar Gross’u açanlardan Allah razı olsun, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz” dediler. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.