Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gazeteciye fırça: Kendine gel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gazeteciye fırça: Kendine gel
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber muhabiri Rüya Akkuş'un Yeniden Refah Partisi'yle ilgili sorusuna tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'ndan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sözcü Gazetesi’nde yer alan habere göre, A Haber muhabiri Rüya Akkuş'un Yeniden Refah Partisi'yle ilgili ittifak ihtimali sorusuna Erdoğan, "Yeniden Refahın tavrını zaten biliyorsunuz. Milletvekili seçimindeki durumundan şu anda kopmuş durumda. Yerel seçimde kendileri, birçok yerde bizden kopmuş olanlar veya kendi adaylarını gösteriyorlar" cevabını verdi.

"RÜYA KENDİNE GEL"

A Haber muhabiri Rüya Akkuş'un "Kürsüde 'sirk cambazı' tabirini kullandınız" demesi üzerine Erdoğan, "Ben onların adını anmadım. Rüya kendine gel.." diye tepki gösterdi.

BAHÇELİ'NİN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine gönderdiği doğum günü hediyesiyle ilgili de Erdoğan, "Öncelikle Devlet Bey her zamanki gibi o kibarlığını bir kez daha gösterdi. Yaşımın miktarınca güller gönderildi. Yine kendisine has estetiği olan bir kalem gönderdiğini söylediler. Cumhur İttifakının çalışmasıyla ilgili de birbirimizlle tebrikleştik. Yarın da ben Manisa'ya gidiyorum ve bu süreci de en güzel şekilde 31 Mart'ta kadar devam ettireceğiz" dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.